tiistai 28. helmikuuta 2012

Haaste!

Sain blogihaasteen Lukan lusikassa- blogilta. Tehtävänä on esitellä viisi blogia (ruokablogia/ruuasta bloggaavia), jotka tarjoavat mielenkiintoista sisältöä mutta joiden lukijamäärä (ei tarkoita yksittäistä käyntimäärää) on vielä alle kaksisataa. 


Haastetta oli mukava alkaa suorittaa ja päätinkin toteuttaa sen heti näin sairaspäivänäni :D
Laitan haasteen eteenpäin seuraaville:



Chilipaprika
http://vasemmistoliitonkasvissyojat.blogspot.com/
Todella kiva blogi joka tarjoaa herkullisia kasvisruokareseptejä. Itse bongailen täältä maistuvia kasvisruokia omaan käyttöön. Blogin ulkoasu on ihanan chilinen :)


Musta mutta valkoinen
http://mustamuttavalkoinen.blogspot.com/
Kauniita ja herkullisia ohjeita kauniilla sivupohjalla. Mukana on ihanan eksoottisiakin makuja, jotka houkuttavat kovasti omia makuhermojani.


Maximuksen rajoitetut herkut
http://www.rajoitetutherkut.vuodatus.net/
Gluteenittomia,soijattomia,maidottomia ja munattomia ohjeita. Herkullisia reseptejä niihin kokkaushetkiin kun pitää ottaa sukulaisten ruoka-allergioita huomioon. Käteviä itse testattuja ohjeita, joten ohjeisiin on näin uudenkin kokeilijan helppo luottaa. 


Safkaseireeni
http://safkaseireeni.blogspot.com/
Niin kauniita kuvia ja herkullisen näköisiä ruokia, nälkä tulee aina kun tänne eksyy :P. Todella kiva ruokablogi ulkonäkönsäkin puolesta.


Crème de la crème
http://kermojenkerma.blogspot.com/
Ihania ruokia laidasta laitaan, ja kivoja pikkuisia omia lisäyksiä sinne tänne. Blogin ulkoasu taas kerran ihanan selkeä.

2 kommenttia: