maanantai 9. tammikuuta 2012

Dew-driver - raikasta herkkua

Yleensä en kuluta muita limsoja kuin Pepsi Maxia (paitsi Coka-Cola ainoastaan Cuba Libren muodossa, ei toimi pepsillä nimittäin yhtä hyvin), mutta Mountain Dew on noussut lähiaikoina uudelleen suureen suosiooni :D jos nyt noin voi sanoa. Ihanan raikas ja makea limsa kun on. Löysin drinkkiopuksesta ohjeen johon tuli lantrinkina mountain dew:tä, ja pitihän sitä drinkkiä päästä kokeilemaan. Lopputulos oli ihanan makea drinkki jota teen varmasti tulevaisuudessakin kun tulee hyvä tilaisuus sille. Suosittelen erityisesti naisväelle joka yleensä pitää hieman makeammasta juotavasta. 

2 shottia vodkaa
Jäätä 
Mountain Dew:tä

Laita jääpalat lasiin ja kaada päälle vodka ja mountain dew:tä mielesi mukaan. Sekoita sekoitustikulla taikka pillillä ja nauti. Laadukkaassa vodkassa ei huomaa edes jälkimakua, mutta tässä drinkissä voi huoletta käyttää hieman halvempaakin tavaraa, lopputulos ei kauheasti muutu. 





2 kommenttia:

  1. Täällähän olikin kivasti hyvältä kuulostavia drinksuja! Täytyy yrittää muistaa tulla vieraileen sun blogissa, jos vielä joskus teen drinkkejä. :D

    VastaaPoista
  2. Tämä Dew-driver oli tosi positiivinen yllätys, seuraavaksi listalla olisi yrittää tehdä jotain hieman jäisempää drinkkiä tehosekoittimen avuilla.

    VastaaPoista