sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Taukoilu loppukoon!

Nyt saa riittää tämä toimettomuus! Tartun, ja tartuinkin jo, itseäni niskasta kiinni ja päivitän blogin ulkomuodon, nimen ja alan taas lisäilemään tänne tuotoksiani. Koska olen nyt vuoden ja kuukauden abouttiarallaa pitänyt taukoa, tässäpä on muutama kakkunen tästä väliltä joista en tarkempia ohjeita ala lisäilemään.

Tällaisen lakkiaiskakun tein ystävälleni viime kesänä, täytteenä oli yksinkertaisesti toiveesta lakka-omenahilloa ja vispikermasta,tomusokerista ja tuorejuustosta tehty kerma. Koristelu päärynänmakuisella marsipaanilla, ruususilla ja suklaalla. Lakki on sitten omista lakkiaisistani ylitsejäänyt koriste jonka myös asetin kakkuun :)

 Ruusuke pursottelua yksinkertaisen sokerikakkupohjan päälle. Välissä banaania, hilloa ja kermaa.

Yksinkertaisesti lemppari suklaakakkuni <3 laitan joskus tarkemmin kakkupohjan ohjeen tänne, välissä on vadelmakermaa. Kakkuun tulee siis vielä kerma+tummasuklaa+siirappi kiille, mutta kuvan ehdin napsaista tätä ennen :)

Ja lopuksi ihan muuten vaines tehty Viiksivallu :D. Suklaasta pursotetut viikset,monokkeli ja simmu. Muuten kakku onkin kuorrutettu vaahtokarkkifondantilla. Sisältöä en muista yhtään :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti