sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Munahakkelus alá Emma

Itse tykkään munakkaista, mutta vielä enemmän pidän tällaisesta munahakkeluksesta jossa muna rikotaan heti kun se alkaa hyytyä pieneksi silpuksi. Itse teen munahakelluksen aina melko tuliseksi, koska monesti kun tätä teen on aika myöhä tai hyvin aikainen aamu, ja kaipaa jotain todella makuhermoja aktivoivaa.

2 kananmunaa
4 tippaa tabascoa
valkosipulijauhetta
chilimaustetta
juustoa oman maun mukaan raastettuna (itse käytän mieluiten cheddaria mutta mikä tahansa kyllä käy)

Riko kananmunien rakenne haarukalla ja sekoita mukaan mausteet ja tabasco. Paista pannulla, heti kun sekoitus alkaa vähänkin hyytyä ala "sekoittaa" munakasta ympäri pannua niin että siitä muodostuu hakellusta (jos nyt noin voi sanoa). Anna hakelluksen paistua ja lisää juustoraaste sen pinnalle, anna juuston hieman sulaa päälle, ja nauti lämmin hakelluksesi paahtoleivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti