sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Suklaata

Harvemmin innostun mistään tietystä suklaasta, pikemminkin vaan syön vähän kaikkea mitä nyt satun saamaan. Toki maitosuklaa ylittää yleisesti valko- ja tummansuklaan, ja Fazerin suklaista eniten pidän levyinä. Nyt kuitenkin tuli tehtyä heräteostos Ekolossa, joka löytyy Jyväskylästä ihan konkreettisena liikkeenä, heidän nettikauppansa lisäksi. Tällaista ihanaa hasselpähkinä-maitosuklaata sitten ostin, ja täytyy kyllä myöntää että tätä voisi syödä vaikka ja kuinka. Niin oli hyvää. Maitosuklaa oli ihanan täyteläistä ja pähkinät ihanan suuria ja rouskuvia. Kokonaisuus oli taivaallista. Tätä aion heti mennä ostamaan lisää, kunhan Jyväskylään kotiudun kotiseudulla matkustelulta :).

PS. Kaiken hyvän lisäksi suklaa oli vielä luomua ;D

OMNOMNOMNOM

2 kommenttia:

  1. Muistatko kuinka paljon tuo suklaa maksoi? Minä kun tykkään vähän kaikista pähkinäsuklaista, niin varmasti tämäkin olisi minun mieleeni! :D

    VastaaPoista
  2. 2,80€ oli levyllä hintaa Ekolossa. Oli jotenkin sen arvoistakin :D noin luomusuklaaksi ei kuitenkaan ollut kallista. Riisimaitosuklaat jotka on luomua ovat sitten 3,40€ niin siksi myös päädyin tuota ostamaan.

    VastaaPoista