tiistai 28. toukokuuta 2013

Paneroidut täytetyt kanarullat ja itsetehdyt ranskalaiset

Tehtiinpä tosi herkkuruokaa tänään yhdessä kotosalla, parasta kanaa pitkästä aikaa.



KANARULLAT
4 broilerin rintafilettä/minuuttipihviä
Yrttituorejuustoa
Pippuria
Valkosipulijauhetta
Vehnäjauhoja
1 kananmuna
Korppujauhoja

Nuiji kananfileet ohuiksi joko lihanuijalla tai paistinpannulla kahden leivinpaperipalan välissä. Sekoita tuorejuuston sekaan valkosipulijauhetta ja pippuria, levitä tuorejuustoa kanafileelle ja rullaa tiiviiksi rullaksi, lävistä hammastikulla odottelun ajaksi. Toista jokaisen kanafileen kohdalla. Levitä jauhot, kananmuna ja korppujauhot omiin kulhoihin. Pyöritä kanarullia ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa (joka on vispattu rikki) ja lopuksi korppujauhoissa. Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää öljyä, paista kanarullia tasaisesti jokaiselta sivulta kunnes ovat ruskeita. Lämmitä uuni 170 asteeseen ja aseta kanarullat uunivuokaan ja paista 30 minuuttia. 

RANSKALAISET
Kiinteitä perunoita ruokailijoiden määrän mukaan
Kuumaa vettä
Suolaa
Öljyä
Ranskanperunamaustetta

Kuori ja pilko perunat sopiviksi ranskalaisiksi. Aseta kulhoon ja peitä kuumalla vedellä, anna liota 30 minuuttia. Kaada vesi pois perunoista ja lisää öljy ja mausteet, sekoita tasaisesti. Levitä ranskalaiset tasaisesti uunipellille ja paista 225 asteessa 10 minuuttia, tämän jälkeen käännä pelti ja paista 17 minuuttia lisää, tai kunnes ranskalaiset ovat saaneet hyvän värin.

Kanarullaset pannulla paistumassa ennen uunia, sulassa sovussa siinä ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti